El missatge del PSPV

M’esforce molt –potser massa i tot– a creure en un PSPV que responga a les seues sigles. Crec que el discurs socialdemòcrata i valencianista de Ximo Puig és un gran avanç –teòric– respecte d’altres secretaris generals del PSPV. El meu patològic i gramscià optimisme de la voluntat així m’ho aconsella. Però la pràctica em desdiu a hòsties diàries. La premsa informa avui que dimecres que ve, el PP i PSPV elegiran Síndic de Greuges del país el falangista José Cholbi. I que en el mateix planari, el PSPV proposarà com a membre del Consell Valencià de Cultura –Meriendas Grisolía, segon Manolo Jardí– la cantant Sole Giménez, ex de Presuntos Culpables o una cosa així.
Discurs i afecte personal a Ximo Puig a banda, crec que el missatge que envia el seu partit a la societat valenciana és exactament el contrari que espera el bloc social progressista. Pactisme amb el PP + cultura castellana, aquest és el missatge, Ximo. Ho lamente molt. Al País Valencià és molt fàcil ser pessimista. Si penses el pitjor, sempre l’encertes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *