Un govern valencià d’esquerres?

A pensar, si volem una Generalitat valenciana d’esquerres :

Ideologies, discursos i estratègies a banda, PSOE, Podemos i en bona part EU disposen d’altaveus estatals. Compromís, en molta menor mesura. Per tant, l’esquerra valenciana hauria de repensar l’estratègia comunicativa i els mitjans de (re)producció dels missatges si volen arribar al cos social i electoral.
Sempre he pensat, i he escrit, que el tercer espai social i comunicatiu és imprescindible per a sostenir amb fermesa un tercer espai polític, que és aquell que se situa al marge del PP (i rodalia) i del PSOE. No ho hem sabut fer, ni en l’espai públic (ara menys sense Rtvv) ni tampoc en el privat (sense ràdios, tv, diaris ni revistes rellevants).
Compte! Un espai comunicatiu basat només a internet i les xarxes vistuals, com el seu nom indica, és això mateix : virtual. És cert que Compromís i EU tenen l’avantatge, respecte de Podemos, de la seua implantació territorial. Però em fa l’efecte que hauríem d’insistir en la necessitat d’espais mediàtics propis. Si no, Podemos i també UPyD se’ns ficaran fins a la cuina.

S’admeten totes les esmenes del món a canvi de cerveses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *