Col.lectiu Ricard Blasco

image

Una raó més, escrita fa 20 anys, per a formar part del Col.lectiu Ricard Blasco :

Espill d’insolències (Bromera, 2000)

8-II-94

El vaig conéixer l’any passat. Va venir a sopar a la Taula del Carraixet. Acompanyava Paco Burguera, que n’era l’homenatjat. Tenia a la cara la tristesa de qui no accepta el pas del temps. Va parlar poc i va menjar molt. Li va interessar, especialment, el dolç: les coques escudellades d’ametla i també les cristines. Era diabètic, segons he sabut ara. I després de cada intervenció oral en la tertúlia, continuava, d’una manera parsimoniosa i tranquil.la, amb les coques de sagí i la mistela.

Avui els diaris parlen de la mort de Ricard Blasco. Atac de cor. 73 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *