Tv3 al PV

image

Escrit ja fa més de 20 anys ….

12-VII-94

Taula redona a Barcelona. Tema: la política lingüística. Hi he parlat de la necessitat d’una via cívica a la normalització. Bocamoll com sóc, he exposat experiències del terreny: l’Escola Valenciana, la campanya per la recepció de TV3 i la venda de bons per a sufragar la despesa de la xarxa de repetidors del senyal de la televisió pública de Catalunya al País Valencià, Acció Cultural del País Valencià, el Centre Carles Salvador, entre d’altres. Tot la mar de bé i de civilitzat. Aplaudiments afectuosos i paternalistes del públic per al valencianet voluntariós.

En acabant, un assistent, que s’ha presentat com Joan Granados, exdirector de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, m’ha convidat a cafè. “No faces el ridícul” –m’ha dit, amistós–, vosaltres potser vau vendre bons per a pagar els repetidors valencians de la TV3 o el que siga, però, no t’enganyes, pagar-los, els vaig pagar jo”.

Eliseu, torna’ns els diners !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *